Servicii ecologice de achizitii deseuri PVC

Centru Colectare deseuri PVC

Ai surse de poluare in preajma? Nu le arunca la gunoi! E INTERZIS! Hidroplasto le preia GRATUIT!

Preda-le unui centru de colectare sau trimite o comanda online (pentru cantitati mai mari de 3000kg) si venim sa le preluam noi. Tot Gratuit!

Pentru predarea deseurilor PVC pe care le detineti, va stam la dispozitie cu centrul din urmatoarea locatie:

Botosani, (0231 522 525):
Str. Pacea, nr. 4
Botosani
Telefon : 0040 231 522 525
Fax : 0040 231 522 526

Debarasare/ Colectare/ Achizitie deseuri PVC

Aceasta activitate consta in preluarea de la sursa, generatoarea de deseuri – persoana fizica sau juridica – a PVC-ului in vederea tratarii si reciclarii acestuia pentru asigurarea unui mediu ambiant curat si sanatos.

Societatea asigura incarcarea, manipularea, intocmirea documentelor de expeditie, transport si receptie pe diferitele tipuri de deseuri PVC. Activitatea de colectare este permanenta si se executa cu promptitudine.

Recomandam detinatorilor de deseuri sa lanseze comenzi atunci cand stocurile existente la sursa sunt considerate acoperitoare a costurilor de preluare si transport ale colectorilor. Se pot prelua cantitati minime de 3000 kg.

Hidroplasto preia si cantitati mai mici in termen de 15 zile, in acest timp existand posibilitatea de a se primi noi comenzi in zona, pentru eficientizarea costurilor de transport.

Dorim sa devenim LIDERI in a va asigura un habitat CURAT si SANATOS. Efortul dumneavoastra este minim : un e-mail, fax, sau un simplu telefon.

Deseuri acceptate la predare/colectare

Urmatoarele tipuri de deseuri pot fi acceptate de catre reciclo in vederea tratarii/reciclarii:

  • DEEE – deseuri de echipamente electrice si electronice. Lista DEEE o gasiti aici.
  • Surse de lumina si corpuri de iluminat. Becuri economice, neoane, corpuri de iluminat provenite din gospodarii particulare sau iluminat public
  • Consumabile birotica: cartuse toner, maculatura, alte consumabile

In situatia in care trimitem o echipa de colectare la sediul/domiciliul Dvs, putem colecta si alte tipuri de deseuri conform Autorizatiei de Mediu, numai pentru a va „scapa” de ele. Inainte de a ne transmite o comanda, va rugam sa ne contactati.

Cere o oferta de pret